Mistä tiedän milloin tilaus lähetetään minulle tai milloin se saapuu?

Jos verkkokaupalla on käytössään Ostajan apulainen -palvelu, saat meiltä sähköpostin, kun kauppias on lisännyt tilaukseesi toimitustiedon.

Jos verkkokaupalla on käytössään Ostajan apulainen -palvelu, niin saat meiltä sähköpostin, kun kauppias on lisännyt tilaukseesi toimitustiedon. Jos tilaus on lähetetty kirjattuna lähetyksenä, voit seurata toimitusta Ostajan apulainen -palveluissa. Saat toimitusilmoituksen kuljetusyhtiöltä, ja kun olet kuitannut tilauksen vastaanotetuksi kuljetusyhtiölle, tieto siirtyy meille, ja saat ilmoitus toimituksesta –sähköpostin, jossa neuvotaan, mitä voit tehdä seuraavaksi, jos haluat tehdä muutoksia tilaukseesi.

Emme seuraa niiden tilausten toimitusta, joihin kauppias ei ole ilmoittanut seurantatunnusta. Näistä tilauksista saat sähköpostiisi ilmoituksen, jossa sanotaan, että tulet saamaan tilauksesi muutaman päivän sisällä. Ostajan apulainen -palvelussa näet päivämäärän, johon saakka voit tehdä tilaukseen muutoksia. Verkkokaupan asiakaspalvelusta saat lisätietoa tilauksen toimituksesta.

Jos verkkokaupalla ei ole käytössään Ostajan apulaista, niin voit tiedustella tilauksesi toimituksesta suoraan verkkokaupalta.