Mikä on hintatakuu?

Jos sait muualta paremman lainatarjouksen, toimita se Svealle, niin teemme paremman tarjouksen.

Saitko jostain paremman lainatarjouksen? Toimita se meille, ja pyrimme antamaan sinulle vielä paremman tarjouksen!

Lainatarjous tarkoittaa muulta luottoyhtiöltä saatua tarjousta luotosta, sen ehdoista ja hinnoista. Hintatakuu koskee Svean lainoja. Hintatakuun mukainen tarjous edellyttää hyväksyttyä luottopäätöstä Svealta. Luethan myös takuuehdot.

Takuuehdot

Hintatakuu koskee todellista vuosikorkoa. Todellinen vuosikorko tarkoittaa lainan kokonaiskustannusta, kun korko ja muut kulut lasketaan yhteen.

Hintatakuu koskee Suomessa luottoyhtiön myöntämää kulutusluottoa.

Hintatakuu koskee kirjallisesti myönnettyä Svean lainaa, olettaen, että lainanhakijana olet saanut lainapäätöksen myös muulta luottoyhtiöltä Svean lisäksi.

Hintatakuussa oletetaan, että toisen luottoyhtiön lainalla on samat ehdot, lainasumma, laina-aika sekä mahdollinen yhteisvastuullinen kuin myönnetyllä Svean lainalla.

Hintatakuu ei koske lainoja, joissa lainanottaja pystyy hyödyntämään esimerkiksi olemassa olevaa asiakassuhdetta, jäsenyyttä tai muuta vastaavaa etua lainaa ottaessaan.

Hintatakuuta tulee hakea Svealta neljäntoista (14) arkipäivän kuluessa alustavasta lainapäätöksestä. Voit tehdä sen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen luottosopimus@svea.fi.

Viittaa viestissäsi hintatakuuseen ja liitä sen mukaan kopio lainatarjouksesta, jonka on myöntänyt toinen luottoyhtiö.

Kun hintatakuu on voimassa, saat alemman todellisen vuosikoron ulosmaksupäivästä siihen korkoon verrattuna, jonka olet saanut toiselta luotonmyöntäjältä edellyttäen, että korko ei ole pienempi kuin Svean vallitseva alin korko. Lue lisää lainoistamme.